21 maj 2016
11:00

Segeltorps IF 2

Referat: Stureby SK Vit - Segeltorps IF 2

Redan från start bjöds på en härlig fajt mellan två jämna lag med väldigt olika spelstilar. Söders Blå tog tag i taktpinnen direkt och satte fart på matchen med ett distinkt passningsspel och bra energi. Segeltorp å sin sida nötte på med ett starkt fysiskt spel och vassa raka kontringar. I första halvlek var det klart chansövertag för Sturpen men en duktig motståndarmålvakt kunde freda målet halvleken ut. Framåt var Segeltorp grymt effektiva och kunde utnyttja två misstag och sätta två bollar.

0-2 i paus men knappast några hängande huvuden. I andra halvlek bjöds på hög energi ett böljande spel och många fina chanser. Till slut kom reduceringen till 1-2 och kort därefter var även kvitteringen ett faktum. Trots en fin slutforcering blev det tyvärr inga fler mål utan matchen slutade 2-2.

Vi summerar en rolig och utvecklande match inte minst i det fysiska spelet när vi dagen till ära kom till spel med hälften av laget underåriga. Matchen igenom visade vi att bristande kilon och centimetrar lätt kan kompenseras av teknik, fart och energi. Grym match tjejer!